Warmte pomp nieuwbouw werkt niet

Domingo-enero

  • #1
goede dag. we hebben een probeem met de wamte pomp omdat we onze nieuwbouw woning nog maar net een week hebben en we de warmte pomp maar niet onder controle kunnen krijgen. eerst toen het huis opgelervert was was het net 20 graden binnen lekker maar de volgende dag was het 23.8 en de verwarming stond op 19.5 graden dus is er iets niet helemaal goed. en de dag er na was het 25.6 graden binnen. En paar dagen later was de temp stuk later 16 maar en de volgede dag 15. Maar waarom gaat hij maar niet omhoog snap er niet veel meer van. hoop dat iemand er nog iets van weet anders laten we een monteur komen om te kijken of er iets stuk is omdat er wel schade aan de warmte pomp is.


IMG_20221119_101609547.jpg
IMG_20221119_101627212.jpg


De warmte pomp is van steibel eltron.
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Bel de installateur maar, lijkt iets niet juist ingesteld.
 
  • Like
Waarderingen: Domingo-enero

ADDave

  • #3
Degene die hem geplaatst heeft terug laten komen. Valt onder garantie.
Niet zelf aan gaan lopen prutsen.
 
  • Like
Waarderingen: Domingo-enero

Domingo-enero

  • #4
ja. weet dacht eerts dat we zelf iets verkeert doen maar ja geen idee morgen gaan we bellen
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #5
Juiste uitleg en eventueel beknopte handleiding hoort gewoon bij de unit geleverd te worden.
Een wp werkt heel anders dan een cv dus een beetje sturing van de gebruikers hoort er gewoon bij.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #6
Als de woning flinke ramen op het zuiden heeft is het niet zo moeilijk om 25 graden in de woning te krijgen. Zou zelfs zonder enige vorm van verwarming kunnen.
 

Domingo-enero

  • #7
nee niet het geval zuiden staan . op hun kaartje staat de uileg maar en de handleiding maar als je hem dan op 19.5 zet of of 27 graden en je ziet niks gebeuren behave het warm water dat netjes 55 graden blijft. eerst dachten oh warmte pomp duurt zeker even. maar 3 dagen en van 15 naar dat zou de zon ook kunnen zijn. Jammer dat airco nog niet werkt anders hadden we gewoon die aan kunnen zetten. Maar ja das nog steeds erg shit. Morgen bellen en we zien wel. het is trouwens nu 7 graden daar binnen. Niet best. En de Warmtepomp gebruikt nogs steeds 2Kw tja. Snap er niks van.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu