Vraag over bevestiging paumelles

Ronaldstolk

  • #1
Hallo

Ik heb een vraag. Ik heb 2 binnendeuren laten vervangen, het betreft opdekdeuren. Ik heb hiervoor vanwege dat ik krap in mijn tijd zit een vakman ingeschakeld, die praktisch niets anders doet dan deuren afhangen, met zeer goede referenties van diverse mensen. Echter, de paumelles zitten scheef in het kozijn. Dat komt omdat de 2 gaten (van de schroef en de pen eronder) de zelfde diameter zijn geboord. Dit terwijl de pen dunner is. Zodra er dan dus kracht op de paumelle komt (oftewel de deur er aan hangt) gaat de paumelle natuurlijk scheef hangen vanwege de ruimte rondom de pen. Wat mij betreft niet echt mooi. Toen ik de vakman daarop wees zij hij dat hij dat hij de gaten altijd even groot boort vanwege het feit dat anders de pen zou afbreken. Ik vond dat wel een vreemd verhaal, dat zou betekenen dat paumelles altijd scheef hangen. Maar goed, ik ben weliswaar een ervaren klusser maar geen deurenspecialist. Dus kan ik hem hier op aan spreken of heeft hij helemaal gelijk? Graag jullie deskundige mening, bedankt alvast!
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #2
We mogen niet het werk van anderen beoordelen, maar de ervaring leert dat een bewegende paumelle niet lang blijft zitten in het kozijn.

Dus de vakman laten terugkomen, en de bewegende paumelles vastzetten.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
Zo is dat, en omdat het hier niet om zelfklussen gaat maar om het werk van anderen te beoordelen doen we het topic op slot.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu