Vouwdeur bevestigen

Rik.den.haag

  • #1
Ik moet waarschijnlijk een vouwdeur in mijn woning gaan plaatsen en ben daarom vanochtend naar 1 van de bekende bouwmarkten geweest om te kijken naar vouwdeuren en voor meer informatie.

Mijn vraag was hoe de bevestiging/montage van een vouwdeur precies werkt. Ik wil weten of zo'n deur in mijn (standaard)deurkozijn geplaatst kan worden en ik wilde graag weten wat er precies in de doos zit. Op de foto van de doos staat namelijk een heel smal deurkozijn afgebeeld waardoor ik me dus ging afvragen of de vouwdeur alleen in combinatie met dat kozijn werkt en of de materialen daarvoor in de doos zaten en of de deur dan wel in mijn kozijn gemonteerd kon worden.

Ik had verwacht dat er in de doos alleen een vouwdeur en een rails voor aan de bovenkant zou zitten (en misschien is dat ook wel zo maar ik weet het dus niet). Ik weet ook niet of de scharnieren in het kozijn kunnen of juist wel of niet moeten blijven zitten, of dat de deur aan de 'dichte' zijde ergens anders mee aan de zijkant van het kozijn bevestigd moet worden. Ik heb mjn vragen aan drie personeelsleden gesteld en bij de informatiebalie maar niemand kon mijn vragen beantwoorden..

Kan iemand hier mij misschien meer vertellen over hoe een vouwdeur bevestigd wordt en met welke onderdelen?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Op de foto van de doos staat zou u die kunnen plaatsen zodat wij ook kunnen zien waar het over gaat
 

Rik.den.haag

  • #3
Ik heb de vouwdeur nog niet gekocht dus de foto heb ik niet en kan ik niet plaatsen. Op de site van de bouwmarkt staan de vouwdeuren niet. Volgens mij verkochten ze maar twee verschillende soorten, een normale uitvoering en een iets degelijkere uitvoering die 'vouwdeur plus' heet. Ik denk dat van deze laatste het materiaal iets degelijker is, dit is dan ook degene die ik wilde kopen. Meer weet ik er helaas niet over te zeggen.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Kijk, u weet het merk, ik niet maar kijk eens via google

montage van een vouwdeur

want daar staat wel veel
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu