Voegen waterdicht met groene zeep?

HannekeM

  • #1
Hallo allemaal,

Door scheurtjes in de voegen van onze (betegelde) douche hebben wij last van lekkages. De tegelzetter vertelt ons dat de tegels eraf moeten en de douche opnieuw betegeld en gevoegd moet worden. Echter, een bouwkundige van onze vereniging van eigenaren vertelt ons dat de tegels er niet af hoeven en dat de voegen ook niet opnieuw gevoegd hoeven te worden. Opvullen en behandeling van de voegen zou volstaan om lekkages te voorkomen, met tenslotte een behandeling met groene zeep om de voegen helemaal waterdicht te maken. Weet iemand hier meer over, want ik had er nog nooit van gehoord. En wie heeft er gelijk, de tegelzetter of de bouwkundige?

vriendelijke groeten, Hanneke
 

Pepjo

  • #2
Uit de forumregels :
De door het Forum beantwoorde vragen zijn een indicatie hoe het probleem opgelost kan worden, ze vervangen nooit het oordeel van de deskundige ter plaatste. Het volgen van het advies is dan ook voor eigen kosten en risico, de beantwoorders noch de webmaster kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van het advies.

• Een diagnose, offerte of reparatie, die reeds gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum. Het is op afstand niet vast te stellen of zo iemand zijn werk al of niet goed heeft gedaan, en de vakmensen op dit forum zullen hun collega's ook niet afvallen. Hetzelfde geldt voor door derden uitgevoerd werk van welke aard dan ook: vragen te maken hebbend met het niet goed uitgevoerd zijn ervan zullen direct gesloten worden.
Wij kunnen op een afstand niet zien wat deze twee mensen hebben gezien. Een oordeel wordt dus wel wat moeilijk.
 

HannekeM

  • #3
Mijn excuses, deze forumregel heb ik over het hoofd gezien.
Dan rest alleen nog de vraag of iemand bekend is met het waterdicht maken van het voegwerk tussen tegels met groene zeep.

vriendelijke groeten, Hanneke
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu