Vloerverwarming keuze van een aannemer

A

Anonymous

Gast
  • #1
Geachte collega klussers,

Ik wil vloerverwarming aanleggen. Nu heb je qua vloerverwarmingleggers genoeg keuze. Waar moet ik vooral op letten bij de keuze van een aannemer. Wat zou ongeveer de prijs moeten zijn voor 30 m2 vloerverwarming als hoofdverwarming en eventueel als bijverwarming.
bij voorbaat dank.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Wat de prijs is dat zal ik niet weten, maar waar je wel op moet letten is de dikte van de aanvoerleiding. Hier ben ik ook mee genept. Ik heb 15mm en het duurt uren eer de vloer goed warm is. Achteraf hadden ze 22 of 28 mm moeten gebruiken, maar dat is natuurlijk duurder.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Wij hebben zelf ook net vloerverwarming aan laten leggen in de eetkamer en badkamer. mijn ervaring is dat je niet zozeer hoeft te letten op de dikte van de buis maar dat je niet al teveel moet wisselen qua temperatuur. Het beste kun je de vloerverwarming altijd op 18o C, zetten ook 's nachts dan heb je geen probleem met het opwarmen (wat langer duurt bij vloerverwarming en veel energie kost) en ben je uiteindelijk met het verbruik voordeliger uit. wat de prijzen zijn weet ik niet wij waren 14000 euro kwijt voor het aanleggen van CV, inclusief ketel, vloerverwarming en radiatoren en aanleg voor het gehele huis
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu