Vloerverwarming en dan boven elektrische wandconvectors?

Ruben75

 • #1
Wij hebben vloerverwarming maar boven nog radiators. Nu dacht ik aan zone regeling zodat je overal de radiators op de eigen gewenste temperatuur kan stellen.
En dan ben je niet afhankelijk meer van de vloerverwarming.

Echter wat vinden jullie van het idee elektrische wandconvector? het gaat voornamelijk om 3 kamers (kinderen) die het af en toe nodig hebben.
Als het nodig is kunnen ze het aandoen en kan ik alle radiatoren ontkoppelen. (zijn ook naar school dus ook niet de hele dag aan ofzo)

4x Wand convector met wifi kost ongeveer 800 euro en heb ik ook geen gezeur met dat een installateur moet komen voor zone regeling.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Degooijer

  Specialist Vloerverwarming
  • #2
  Op zich een goed idee om boven elektrisch te gaan verwarmen. Echter hou wel rekening met de oppervlakte temperatuur van dergelijke wandconvectors. Die kunnen al snel ca 80-90 graden warm worden, dus moet je ze zo ophangen dat kinderen daar niet mee in aanraking komen.
  Ik zou je adviseren om infra rood stralingspanelen te nemen, die je natuurlijk ook weer via een WIFI thermostaat kunt aansturen (op te hangen aan het plafond)
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu