Verfen van metale radiator

A

Anonymous

Gast
  • #1
Met welke verf en hoe kan ik een metalne radiator verven ?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Met radiatorverf, te koop bij o.a. de bouwmarkt.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Hoi!

Bestaan er veel kleuren radiatorverf? Ik las ergens op een site dat het aan te raden was om alleen witte verf te gebruiken, zijn dit nonsens of is het de waarheid en waarom?

Alvast bedankt! X Giselle
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Giselle en Carry, je kunt er gewone lakverf op doen hoor! Je hoeft niet perse een dure en saaie radiatorverf te kopen! Doe ik nooit en het gaat altijd goed! (doe dit al 20 jaar!) dus je kunt je radiator gewoon in de zelfde kleur verven als bv je kozijnen! Vroeger bestond er niet eens radiator verf en toen moesten ze ook de radiatoren verven! Dus...

Veel suc6!

Groetjes Marit
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Marit heeft gedeeltelijk gelijk. Je kunt in principe elke soort verf gebruiken maar de één verkleurt sneller dan de ander. Om het langst te genieten van de door jou uitgekozen kleur kun je het beste een acrylverf gebruiken. Deze is op de radiator kleurvaster dan de alkydverf. Bovendien ruikt de verf minder, is veel sneller droog en is minder milieubelastend. Acrylverf is in alle kleuren te verkrijgen. Let er wel op dat je aangepast gereedschap nodig hebt. Acrylverf kwasten en of rollers zijn gewoon bij de bouwmarkt te koop.

Veel succes!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu