Verende plekken in laminaat

Grootvizier

  • #1
Hallo, ik heb pas een laminaat vloer gelegd maar nadat ik een flink deel geplaatst had zag ik tot mijn grote schrik dat de vloer toch nog afliep, en ik heb toen wat platen er onder geschoven om het verschil op te vangen.

Maar omdat deze dus trapsgewijs onder het laminaat liggen heb ik een paar verende plekken die ik wil proberen op te vullen onder het laminaat. Ik kan door in de hoek enkele delen te verwijderen en lichtjes de vloer te lichten deze plekken redelijk goed bereiken en ik zou het liefst een middel er in spuiten met een slangetje of zo die het veren stopt.

Kunt u mij aub adviseren of dit mogelijk is en zo ja waarmee en zo niet hoe dan wel.

Met vriendelijke groeten, Leo Thijse

Dat leest toch veel beter dan :
Hallo, ik heb pas een laminaat vloer gelegd maar nadat ik een flink deel geplaatst had zag ik tot mijn grote schrik dat de vloer toch nog afliep en heb toen wat platen er onder geschoven om het verschil op te vangen maar omdat deze dus trapsgewijs onder het laminaat liggen heb ik een paar verende plekken die ik wil proberen op te vullen onder het laminaat. ik kan door in de hoek enkele delen te verwijderen en lichtjes de vloer te lichten deze plekken redelijk goed bereiken en zou het liefst een middel er in spuiten met een slangetje of zo die het veren stopt. kunt u mij aub adviseren of dit mogelijk is en zo ja waarmee en zo niet hoe dan wel.

met vriendelijke groeten leo thijse
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
U bent een beetje verkeerd begonnen, een vloer moet eerst uitgevlakt worden, na het leggen is dat vrijwel onmogelijk.
U zou het nog kunnen proberen door er een stuk weer uit te halen en het betreffende gedeelte te egaliseren.
Dit moet eerst weer drogen dus het duurt wat langer voor u het verwijderde stuk er weer in kunt leggen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu