Van een inloopkast 2x een wandkast maken

Inaghi

  • #1
Hallo, wij willen van een inloopkast 2x een wandkast maken, dus aan in iedere kamer een wandkast. Heeft iemand tips voor ons?
Alvast hartelijk dank.
Ina
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Ik heb wel een tip, plaats even een foto of een tekening met maten er bij, dat maakt het wat gemakkelijker :wink:
 

Ruben_S

  • #3
Er moet dus gewoon een wandje komen in die inloopkast? En vervolgens planken/en/of/hang gedeelte?

Ik ben zo een klusser die gewoon aan de slag gaat. Dus ik denk dat je het wandje kunt maken als je een houten balkje rondom, in de kast schroeft. Zoveel mogelijk, weet niet of je in de grond kan boren?

Dat is de basis van je afscheiding. Je moet dus even bepalen waar die komt. 2 gelijke kasten, of 1 groter dan de ander?

Hier tegen aan kun je platen hout schroeven, iets wat niet heel dik/stevig hoeft te zijn. Je kan ook gipsplaat gebruiken als je het perfect wilt afwerken.

Dan heb je 2 afzonderlijke kasten. Die moet je nu inrichten in plankdelen, of hangdeel enz. Je hangt plankjes op. (elke zijkant van de kast een latje tegen de muur schroeven, plank er op leggen. En hangdeel, koop 2 muur-houdertjes voor een stang. Haal een bijpassende stang erbij, hout of metaal. Zagen, schroeven hangen klaar. Eventueel dozen of kratjes of andere zaken voor het kleine spul. Of stropdassen rek, whatever.. je kan ook een bestaande rek in zetten mischien, dan hoef je geen plankjes te gebruiken. Wat je maar wilt. succes ermee!!

zoiets? :roll:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu