Vaatwasser whirpool DWF 406 W

Rina

  • #1
Onze vaatwasser heeft een lekkage gehad en wilde geen water meer geven en bogon telkens te piepen zogauw we hem aanzette.

Toen hebben we de vaatwasser uitgebouwd en gekeken of er water op de bodemplaat lag.dat was inderdaad zo en door het schuinhouden van de vaatwasser is er water over de printplaat gelopen.

Toen heeft mijn man alles drooggemaakt en drooggefohnd, zelfs de printerplaat en de stekkertjes die er in moeten. Wij weer geprobeerd of de vaatwasser het weer deed en inderdaad hij deed het weer.

Hij pompte het overtollig water eerst weg, en gaf eindelijk weer water. Maar nu lijkt het water er via de zeef uit te komen in plaats van via de sproeier en sproeiarmen, waardoor de bodem meteen weer vol met water komt te staan, en hij weer begint te knipperen en piepen.

Toch is alles weer goed aangesloten want de stekkertjes kunnen er maar op 1 manier in. Weet iemand waar dit aan kan liggen en wat we er aan kunnen doen.

De vaatwasser is pas 2 jaar oud.
 

Rina

  • #3
Dat gaat niet meer, want hij piept weer en als ik hem aan wil zetten dan beginnen alle lampjes door elkaar te branden. Er zit geen regelmaat in het knipperen van de lampjes en hij geeft ook weer geen water.

Is er misschien kans dat de printplaat doorgebrand is toen we hem weer aangezet hebben.
En kan iemand mij dan ook vertellen wat een nieuwe printplaat voor dit type kost?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu