Vaatwasser verstopt na zout bijvullen

Marlies123

 • #1
Help!

Wij gebruiken eigenlijk nooit zout voor onze vaatwasser (luiheid en de afwas wordt gewoon goed schoon), maar dit weekend besloot ik toch maar eens wat zou toe te voegen. Gedaan volgens de instructie, maar sinds dien loopt het water niet meer weg!

Ook na het verwijderen van de filters blijft het water in de vaatwasser staan. Zou het kunnen dat de zoutkorrels de afvoer verstoppen oid? Wat te doen?

Het is al een oudje, een vrijstaande Bosch met een aan/uit knop op de voorkant en 4 of 5 programma's met drukknop. Een simpel model.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Bart100

  • #2
  Het e-nr van het toestel zou makkelijk zijn om een goed antwoord te geven, ik vermoed dat er enkele zoutkorrels in de pomp terecht zijn gekomen waardoor deze geblokkeerd zit, ofwel wacht je enkele dagen totdat deze opgelost zijn ofwel open je het pomphuis zoals meestal beschreven staat in de handleiding
   

  Marlies123

  • #3
  Op het boekje staat:

  739 987067(7801) E15 5600002303
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu