Tips gezocht voor een mini-badkamer!

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #21
Alles kan maar of het handig is?
Je gaf aan dat er al een toilet onder zit met een standleiding naar boven, meestal is die al 110mm en daar kun je prima een vast toilet op aan sluiten zodat je de pomp eenheid van de sanibroyeur niet in de weg hebt staan en ook het geluid ervan niet hebt.
 

Matt77

  • #22
Sanibroyeur zou ook mijn voorkeur niet hebben.
Ook al heb je die tegenwoordig ook in hangtoilet uitvoering (duur)
Zeker gezien er een leiding aanwezig is.
Wat voor vloer heb je op de verdieping? In het toilet beneden zie ik houten latten/schrootjes. Houten verdiepingsvloer? Dan zou je vrij eenvoudig ook e.e.a. aan leidingwerk kunnen verleggen. Minste werk als je het toilet aan de zijde van de douchewand kan plaatsen.
 

Lianne96

  • #23
@Gerrit B Er zit inderdaad een toilet onder maar de buis die daarnaast loopt is iets van 40/45 mm. Ik heb nog even een foto toegevoegd van de kelder onder het toilet.

@Matt77 Nee een betonnen vloer. De vorige eigenaar was nogal fan van schrootjes door het hele huis.

7e9a8f94-2b1a-4d9d-b9e4-7e76d7c41b68.jpeg
 

Matt77

  • #24
Het is wel mogelijk een 110 buis naar de kelder te krijgen en deze op de buis naar buiten aan te sluiten. Gat voor 110 maak je nog wel vrij makkelijk door een betonvloer. Betekent wel dat je ook wat breekwerk in het toilet krijgt. Maar ja, een fijne badkamer is ook wat waard.
Verbouwingen kosten geld maar als je veel zelf kan doen scheelt dat enorm. Al is het alleen maar voorbereidend werk.
Heb mijn eigen huis ook van boven tot onder door de vingers gehad. Veel gedaan wat ik met arbeids kosten erbij niet of minmaal had kunnen doen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu