Tip: Kunststofwikkelband/afwerkband/afwerkingsband airco

Gast20

  • #1
Ruim twee jaar geleden liep ik tegen het feit aan dat de witte kunststofwikkelband, ofwel afwerkband ofwel afwerkingsband die buiten om mijn leidingen van een splitairco (Einhell) zit aan het los laten was. Deze was standaard destijds bij de split-airco geleverd maar niet bestand tegen de weersinvloeden: hij begon na twee jaar te verpulveren en liet los. Gevolg overal vond je stukjes witte band.

Omdat ik niet overal een kunststofgoot kon maken ging ik op zoek naar een vervangend product. Geloof me, ik heb veel geprobeerd maar altijd was er wel iets. Tot vogels toe die het schijnbaar lekker vonden en los pikten.

Ruim een jaar geleden vond ik een product wat ik nu één jaar in de praktijk getest heb in weer en wind en wat uitstekend voldoet javascript:emoticon(':D').

Het is ******************. Het is een stage-gaffer removable tape die weer- en UV-bestendig is. Deze heeft een hoge textieldichtheid en is bestand voor temperaturen tussen -35 tot +80 graden Celsius. Hij is tevens verwijderbaar wat wel zo handig is in voorkomende gevallen. De breedte is 50mm en de lengte van een rol 50 meter. Ruim voldoende dus. Restant koel en droog bewaren bij voorkeur in een afgesloten trommel of blik.
 

Tiho

  • #2
Bedankt voor den goeden tip Gast.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Reclame is in het forum niet toegestaan, lees de forumregels a.u.b.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu