Terras verzakt door ongedierte waarschijnlijk

Bastiaan111

  • #1
Dag klussers. Zowel mijn voor als achter terras zijn aan het verzakken. niet extreem maar genoeg om je eraan te irriteren. Nu ben ik begonnen met het afvlakken voor het terras voor. Toen ik de tegels weghaalde zag ik allemaal gangen onder de stenen. Deze zijn waarschijnlijk de reden van de verzakking. Nu is mijn vraag weet iemand of dat mollen of muizen gangen zijn? Afgezien van het storten van een zand/beton mengsel hoe kan ik deze beesten uitroeien of verjagen?
 

Fiesiekus

  • #2
Zelfs mieren maken gangen, maar dan veel kleiner.

Kan je foto's van de situatie maken & plaatsen?
 

Bastiaan111

  • #3
Ik heb het terras voor inmiddels alweer dichtgestort en de stenen weer teruggelegd. Maar als het mierengangen zijn waren ze wel heel breed. Gangen waren echt een cemtimeter 4 a 5 breed. Zijn wel erg flinke mieren dan :D Kan je dus niet voorzien van een fotootje helaas.
 

Fiesiekus

  • #4
Dat lijkt qua afmetingen i.d.d. meer op muizen/ratten. Heb zelf ook de ervaring dat daardoor binnen een paar weken trottoirtegels flink wegzakken.
 

Waldy

Specialist Zonwering
  • #5
Indien het mollen zouden zijn moet je buiten het terras in je tuin toch molshopen zien, want ergens komt die grond naar boven.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu