Tegels plaatsen tussen hoekprofielen badkamer

Elrosso

  • #1
Mijn badkamer wil ik bekleden met Dumawall kunststof tegels. Mijn douchehoek sluit aan op een koof. De koof en rest van de muren wil ik ook bekleden. Hierdoor moet ik in de douchehoek 2 maal de hoek om met de tegels. Ik wil in de hoeken een hoekprofiel monteren:
IMG_20210219_211357.jpg


Nu kom ik er niet uit hoe ik de tegels tussen de binnenhoekprofielen krijg tussen de hoeken waar de pijlen op de foto naar wijzen.

In de bijlage de situatie die ik wil opknappen. De pijlen wijzen de plek van de profielen aan waartussen ik dan tegels moet zien te krijgen. Hoe ga ik te werk? De tegels zijn niet echt buigzaam. Ik zal vast te moeilijk denken......
 

Haplo

  • #2
Er zal toch wel een gebruiksaanwijzing bij zitten? Die tegels "plak" je toch tegen de wand? Aan een kant het profiel op de wand plaatsen, tegels plakken. De laatste rij ook plakken , maar terwijl je dat doet het profiel aanbrengen. Toch?
 

Mvl

  • #3
Beste ,
hier hebben we een beetje hetzelfde probleem dat we niet goed weten hoe we de dumawall tussen de profielen krijgen. Hoe hebt u het opgelost?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu