Stucwerk niet goed. Schuren of finish laag?

Rochelle

 • #1
4 weken geleden is onze benedenverdieping gestuct.
Nu leek het er allemaal goed uit te zien. Nu kwam laatst onze shhilder en die gaf aan dat het stucwerk echt niet goed was gedaan. We hebben sausklaar laten stucen, maar volgens de schilder leek het wel op behangklaar stucen. Vooral op de gang het het plafond veel oneffenheden. Nu stelt de schilder voor om alles te schuren.
We hebben contact op genomen met de stucer en die geeft aan dat ze langs willen komen om het te herstellen. Dit gaat hij die met een finish laag (hij gaf aan dat dit geen stucwerk is).
Nou weten wij echt niet wat nou de beste oplossing is.
Heel graag jullie advies.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • StucDennis

  Specialist Stukadoor Werkzaamheden
  • #2
  Wat wil je precies van ons horen? De finish laag valt wel onder stucwerk(dunpleister van +-0.5mm\1 mm) De eerst verantwoordelijkheid ligt bij de stukadoor om het sausklaar op te leveren. Op het moment dat de schilder de ondergrond accepteert en zegt dit strak te krijgen door te schuren is hij verantwoordelijk voor eindresultaat. Persoonlijk vind ik dit geen kwaliteitswerk.
   

  Tegel

  • #3
  Stukadoor/prutser terug laten komen, en dit op te laten lossen.
  Dit is geen sausklaar stukwerk.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu