Stomme lijm op trap help!

Danny007

  • #1
Goedendag, ik heb een probleem, ik heb het puur aan mezelf te danken maar ben op zoek naar een oplossing.
Mijn was bekleed met vloerbedekking, de vorige eigenaar van het huisje waar ik nu in woon heeft alle vloerbedekking eraf getrokken en vervolgens in de grondverf gezet.
Nu wil ik dus mijn trapje mooi verfen, maar ik kwam lijm tegen, dus ik heb zoveel mogelijk weggehaald en ben gaan plamuren.
De treden heb ik perfect, maar de stootborden lijken nergens naar, ik heb net de 2e laag grondverf gezet op waterbasis, maar op de een of andere manier kan de grondverf niet hechten op de plek waar de lijm zit.
Mij eindkleur is op alkydbasis, dus mijn vraag aan jullie is, denk je dat ik die plekken die nu oplichten als het ware weg zijn als ik eroverheen ga met mijn eindkleur?

Alvast bedankt, en ik wacht op jullie reacties.

Gr Danny :( :( :(
 

Tiho

  • #2
Om te beginnen zou ik al niet met een alkyd over watergedragen grondverf gaan. Maar die lijm, is die niet helemaal verwijdert dus?
 

Kees de schilder

Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #3
Dat is bij stootborden ook geen doen. 4 mm mdf plaatjes op maat (laten ) zagen en op de stootborden plakken met high-tack kit, kit daarna de naadjes netjes dicht. Daarna kun je superstrak afwerken. Als je de maten goed opneemt kan de bouwmarkt het leeuwendeel voor je zagen.

Hebt een een trap met kwarten en scheluw dan zul je de stootbordjes stuk voor stuk moeten zagen, maar dat is beter dan geetter met lijm op stootborden. Dit krijg je nooit egaal.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu