Stelpoten vaatwasser stuk

DennisDordt

 • #1
Beste mensen,

Ik heb het volgende grote probleem. Een vriend heeft getracht mijn inbouwvaatwasser te installeren. Nu is er t volgende gebeurd. Allereerste het stangetje wat de achterpoot bedient afgebroken. Deze was niet meer te stellen. Vervolgens heeft hij getracht een blokje hout onder t achterste pootje te zetten, dit ging mis en de bevestiging waarin de achterpoot is geklikt is uit de grondplaat gebroken; de achterpoot is nu dus weg maar wel intact, hij is alleen niet meer in de vaatwasser te klikken.

Vervolgens heeft hij een blok hout onder de vaatwasser aan 1 kant geslagen van 8 cm (hoogte is totaal 89 cm, vaatwasser is 80cm).

Daarna is bij het stellen het linker voorpootje dol geworden en slaat terug als je hem uitdraait.

Netto: vaatwasser doet het wel maar staat scheef en is niet meer af te stellen. Zie foto's.

Mijn vraag: hoe kan ik zelf de vaatwasser nog recht krijgen zodat het allemaal keurig aansluit zonder het werkblad te vervangen? Of kan ik de vaatwasser gewoon weggooien ?

Bedankt alvast.


 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • M. van Helden

  • #2
  Misschien is het verstandig om even het merk en type vaatwasser te vermelden, en eventueel een detailfoto van de afgebroken poot.
   

  DennisDordt

  • #3
  Het is de mwm661 van m system.

  De poot is gewoon afgebroken ik heb achter nu dus een blok hout maar dat lost het probleem niet op.
   

  Frank

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #4
  En kan je het niet oplossen met een blok hout van de juiste maat?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu