Soliris Uno zon- en windautomaat - geen signaal naar screen

Doehetzelf67

  • #1
Hallo, wij hebben een Soliris Uno zon en windautomaat voor een screen. Door vernieuwen raam is alles weggehaald en terug geplaatst. Screen weer geinstalleerd en geprogrammeerd. Aansturing screen door RTS Receiver Universal en Somfy handzender (5 kanalen, geen zon/wind bediening).
Screen functioneert goed met de handzender. Zon/wind-automaat geprogrameerd eerst op handzender, doet het goed ook in de demo stand. Maar de screen reageert niet als ik ga afstellen op lichtsterkte en wind. Vervolgens de automaat gekoppeld met de Univerele RTS Receiver, resultaat het zelfde. Ik denk dat de zon-windautomaat circa 8 jaar is. Kan het zijn dat deze deffect is en vervangen moet worden. De lampjes reageren wel als ik de instel knopjes op de zon en windautomaat verdraai met een shroevendraaier. Dus daarom lijkt het mij niet dat de automaat deffect is. Er gaat geen signaal naar de sreen. Graag jullie tips.
 
Laatst bewerkt:

Doehetzelf67

  • #2
Windautomaat doet het nu wel maar lichtsensor reageert niet. Groene lampje gaat wel aan en uit als ik de lichtgevoeligheid aanpas, maar geen signaal naar de screen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu