Siemens vaatwasser symbolen kraantje en sterretje knipperen tegelijk.

GMFrank

  • #1
Hallo, onze Siemens vaatwasser (SN26M299EU/85) werkt niet meer, en reageert ook niet op reset of andere knoppen. Er knipperen tegelijk 2 symbolen: het kraantje en het sterretje (dat normaal melding glansmiddel vullen geeft).
Met de waterstop lijkt niks mis, en de bodemplaat en rest van de vaatwasser is droog. Ook de filters in de machine zijn gewoon schoon. Ik las op dit forum een topic aantal jaar geleden waarbij dit om een communicatiefout of een kapotte module kan gaan, maar uiteindelijk werd het probleem niet opgelost. Weet iemand wat deze knipperende symbolen betekenen of waar ik verder moet zoeken? Mvrgr
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Is de boel bv labyrint verstopt?
 

GMFrank

  • #3
Hallo, het lijkt niet verstopt. Maar ik heb het nog niet doorgespoeld. Ik heb wel de toevoer naar het labyrinth losgekoppeld en daar komt ook geen water.dus dan denk ik dat de machine al de waterstop in heeft geschakeld?
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
Vaak kleeft de piepschuim drijver omdat het nat is of nat geweest is.
 

GMFrank

  • #5
Hallo,
Bedankt voor de hulp. Ik heb het labyrint schoongemaakt, maar dat hielp niet. Daarna leek de machine het willekeurig af en toe wel te doen, en af en toe niet. Toen heb ik een aantal maal het hete programma gedraaid ipv eco waarop hij standaard staat. Nu werkt alles op het moment weer goed. Dus ik hoop dat dat zo blijft. Bedankt!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu