Schutting recht zetten en bamboerol een optie

Jemel

  • #1
Hallo medeklussers,

Wij wonen sinds april in een huis met een ruime achtertuin. De huidige schutting is niet in goede staat en staat nogal scheef. Wij willen graag een tuin met een nette en rechte schutting. Wij willen er heel graag iets moois van maken maar het mag niet te veel kosten. Schutting moet ervoor zorgen dat we volledige privacy hebben. Nu kan men ons door de schutting zien. Is het raadzaam om de schutting recht te maken en er vervolgens een bamboerol of een rietscherm aan vast te zetten? Wat zouden de eventuele nadelen zijn?

Uiteindelijk moet de tuin helemaal opgepimpt worden. Wij denken eraan om eerst de schutting te doen en in een latere stadium de tuintegels.

Alle tips en feedback zijn meer dan welkom!
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Plaats even een foto van de schutting.
 

Jemel

  • #3
Hi Frank,

Bedankt voor jouw reactie. Ik had in eerste instante direct de foto's moeten uploaden. Bijgaand de foto's. We willen er dolgraag iets moois van maken.

Alvast bedankt voor de eventuele tips.

Jemel




 

Tiho

  • #4
Hoe zijn de palen. Zijn deze niet gebroken ? De schutting ziet eruit of hij bij de volgende storm om gaat namelijk.
 

BertPleizier

Vaste Beantwoorder
  • #5
Het geheel maakt niet echt een stevige en frisse indruk op mij. Bovendien zijn het allemaal verschillende schuttingdelen. Bespaar je de moeite en plaats een mooie nieuwe schutting / gaas met mooie klimplanten.
 

Honingimker

  • #6
Zo te zien zou ik ook gaan voor nieuwe palen. Als je dit rechtzet/netjes maakt en er dan nog vliesdoek oid tegenaan doet,waait hij geheid om. ALs je zelf dieren wil houden (in de toekomst) is het een idee de nieuwe afrastering in te graven. GOed zoeken naar een houthandel ipv bouwmarkt kan ervoor zorgen dat je voor 'weinig'geld een nieuwe mooie dichte schutting hebt...succes
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
De minste inkijk is er bij horizontaal geplaatste planken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu