Schuifdeuren te dik

Remydude

 • #1
Hallo,

Ik ben met hetzelfde bezig. Ik heb een kleding kast gemaakt van multiplex, 60 cm diep, de kast zelf (met vakverdeling e.d.) wil ik een op zichzelf staand iets maken.

De deuren wil ik van steigerhout maken, en dan barn deuren maken. Ik zou ze op een storemax rolsysteem willen zetten, maar ik ben bang dat de deuren te dik worden om voor elkaar langs te schuiven. Iemand hier ervaring mee? 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #2
  Barndeuren hangen alleen in elkaars verlengde. Een dubbele barndeur-rail ben ik nog niet tegengekomen. Zou ook redelijk fors worden in aanzicht.

  3 deuren van 80 cm op een totaal van 240 breed gaat dus niet werken.

  Met een standaard dubbele rail zou wel kunnen, als je de deuren aan de bovenzijde verjongd. De middelste deur laat je dan naar voren steken, de 2 andere naar achteren.
   

  Boertje125

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  Die rail wil hij ook niet toepassen.

  maar een opgeklamte deur van steigerhout gaat niet passen in 1 rail dan moet je er twee voor elkaar zetten of dunnere vurenhouten delen gebruiken 2*16 is stevig zat
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu