Schoonmaken labyrinth zanussi ZTI 6100

Max Plantiac

  • #1
Hallo een ieder lezende,

Omdat ik van de afwasborstel af wil zou ik graag willen proberen onze vaatwasser te maken. Ik wil proberen het labyrint schoon te maken en weer terug te installeren. Ik heb het forum hiervoor al even doorzocht, maar mij is nog niet duidelijk hoe door bijvoorbeeld welke gaten ik hiervoor kan gebruiken en wanneer ik alles schoon heb het labyrint weer netjes terug kan plaatsen. Ik ben geen superklusser maar ik wil het toch maar eens proberen.

Zanussi ZTI 6100
PCN 911896022
serno. 02270012

Kan ik van bovenaf, helemaal bovenop het labyrint, bleek er doorspoelen of moet ik hiervoor het gat rechtsonder gebruiken? zie foto 1



De pijpjes waartussen de schroeven zaten kan ik deze gewoon schoonmaken? En het donkere daaronder, is dat wel fris? Kan dat ook schoongemaakt worden? zie foto 2



Wanneer ik de boel weer zou proberen terug te zetten, hoe krijg ik dan die slangen met klemmen er weer fatsoenlijk omheen? De ruimte is zeer krap.

Wanneer er nog meer tips en trucs of adviezen voor mijn situatie van toepassing zijn na het zien van de foto's hoor ik het graag. Mocht het niet lukken dan blijft de afwasborstel en kan ik nog even doorsparen voor een anders vaatwasser. Alvast bedankt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Heeft iemand advies ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu