RVS bochten van siffon van fonteinnaar muur

Bolsmarc

 • #1
Een paar maanden geleden hebben wij een nieuwe tegelvoer laten leggen met vloerverwarming en omdat we het mooi vonden en omdat het hoognodig was hebben we gelijktijdig het toilet opnieuw laten doen. Het toilet is echter nogal misgegaan. nu is het redelijk opgelost. Echter niet naar wens. Ik heb daarom met de tegelzetter afgesproken dat alles opnieuw gaat gebeuren echter tegelzetter is ziek dus.............
Nasst het feit dat het tegelwerk niet mooi is gebeurd is ook het loodgieterswerk niet goed gedaan. De siffon gaat net recht de muur in. Daarom is het nu professorisch opgelost door na de RVS siffon twee wit plastic bochten te plaatsen waardoor de afstand toch overbrugd wordt en we nu in ieder geval de fontein kunnen gebruiken. Echter mooier zou zijn om deze te vervangen door RVS bochten. Ik kan deze echter nergens vinden. Wie weet of deze te verkrijgen zijn ????

Gr. Marc
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Lees evt deze topic
   

  Kaajee

  • #3
  Ik had een paar jaar geleden hetzelfde probleem. Niet passend te krijgen met chromen buisjes. Ik heb het uiteindelijk als volgt opgelost:  Gewoon grijs pvc gebruikt en deze met een spuitbus zilver gespoten. Ok, het glimt niet zo mooi, maar het zit redelijk uit het zicht en ik vind het resultaat best geslaagd. In ieder geval beter dan grijs of wit plastic.
  (Je ziet; ook het koperen water aanvoer even meegespoten)
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  Leuke oplossing

  Maar als je het heel strak werk wilt hebben is er nog deze oplossing

  Dit is ook verchroom je kan zo 2 cm overzij het blijft strak.

  Dit is een aansluiting speciaal viega een plug voor mindervaliden.

  Het is online te bestellen of via een sanitair speciaal zaak

  Succes
   

  Bolsmarc

  • #5
  Bedankt voor julie oplossingen maar oplossing vind ik niet zo mooi. Oplossing twee is volgens mij geen optie omdat ik de afstand naar links moet overbruggen en niet naar beneden maar misschien heb ik het verkeerd begrepen ?
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #6
  Want andere bochten zijn er gewoon niet

  Dan moet je de muur open hakken en afvoer goed plaatsen.

  Tegelzetter moest ja nog komen.

  Anders laat je het beter oplossen door de loodgieter

  Anders plaats eens een foto kan ik ook meekijken, hoeveel moet hij verspringen dan.

  Succes.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu