Ronde serre

Ronde serre

 • #1
Geachte lezer,

graag wilde ik wat duidelijkheid over het volgende onderwerp.
We hebben een ronde serre met een opstaande rand van ongeveer 30 cm.
De ondergrond van de serre is van beton.
Het probleem is dat er een koubrug ontstaat met de woonkamer ivm temp verschil. Nu dachten we dit te kunnen oplossen door het betonnen dak van de ronde serre met isolatie (Roofmate) en dakbedekking (EPMG) te maken zodat het probleem is opgelost. Maar nu zitten we met de bevesting van het ronde gedeelte van de serre.
Heeft iemand een idee om dit op te lossen.
Ik zit zelf te denken om kleine sneetjes te maken in de dakbedekking zodat je die ronding kunt maken. Maar dan heb je weer meer kans op dat het niet waterdicht is.
Tevens op welke manier zou je het kunnen vastmaken? MEt een profiel? Klemstrip? Kost dit alles veel tijd en moeite om het zelf te doen of moet ik het aan de professional overlaten.
Ik vond namelijk de prijs erg hoog voor wat ik moest betalen voor een serre van 3,5m bij2.

Graag uwer advies
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Volgens mij kan je dit het beste afwerken met een EPDM dakbedekking welke aan de onderzijde van een speciale bitumen is voorzien. Dit materiaal kan je heel goed met hete lucht verwerken.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu