Reset gelukt Remeha Tzerra

Beinsdorpje

  • #1
Hallo mede klussers,

Ik heb een Remeha Tzerra cv-ketel met e twist thermostaat. In het display staat de melding Service code a doorgeven aan installateur. Revisiesetje voor een beurtje was een makkie. Ik heb al een aantal keren een reset gegeven door de stekker eruit te trekken en de resetknop in te houden.Na het loslaten blijft de unit echter oranje knipperen. Ik heb al gekeken op het forum maar behalve de reset vind ik geen oplossing. Wie kan mij helpen?
 

Beinsdorpje

  • #2
Reset is toch gelukt, middels een paar minuten resetten
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #3
Service melding kan je niet resetten die moet je herstarten in het service menu.
Service A houd meer in dan alleen een setje gebruiken..Doe je het verkeerd dan is je wisselaar zo weg.
 

Onderhoudtje

  • #4
Bij een remeha Tzerra kun je de service melding resetten doormiddel van de resetknop vast te houden wanneer je de stekker erin doet. Eerst zal de linker knop rode knipperen, de reset is geluk wanneer deze oranje knippert (hierna de komt de opstartfase). Ik mis alleen de controle van de gas/luchtverhouding en de stuwdrukmeting van de wisselaar.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #5
Vanuit een ander topic:

Vanwege de nieuwe regels over installatie en onderhoud van gastoestellen zullen er op dit forum in de toekomst geenvragen daarover meer beantwoord worden.

Dit om de veiligheid van de vragensteller te waarborgen.

Het advies is daarom ook om hiervoor een monteur in te schakelen om onderhoud en werk aan de cvketel te laten uitvoeren.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu