Radiators wel of niet plaatsen of anders....

Alex2010

  • #1
Binnenkort zal mijn appartement worden gestukadoord en alle leidingwerk van de radiators via de kruipruimte onder het huis worden aangelegd waarna het bij de nieuwe radiators naar boven komt.

Alleen omdat ik het appartement zal worden gestukadoord kan ik niet de naar mij mening al de opdracht geven voor het plaatsen van het leidingwerk in de kruipruimte en het plaatsen van de nieuwe radiators maar pas nadat er gestukadoord.

Wat raden jullie aan omdat ik toch warmte nodig heb? Ik kan tijdelijke radiators op stroom plaatsen alleen hoe moet ik dan de bestaande radiators verwijderen want wanneer ik dat doe heb ik een probleem omdat het moet blijven circuleren en kan het toestel niet alleen op warm water instellen.

Of heeft iemand een betere oplossing?

Het plaatsen plaatsen en daarna tijdelijk losmaken is denk ik geen optie omdat dit dan twee keer moet gebeuren omdat er ook geschilderd moet worden
 

Mobel

Specialist Verwarming
  • #2
Een mooie klusje voor de zomer :mrgreen:

heb je ook nagedacht hoe lang het gaat duren voordat je stuc en schilderwerk opdroogt zonder verwarming ? :idea:
 

Alex2010

  • #3
Ja, daar zat ik ook over te denken daarom even de situatie aan andere voorleggen wat zij zouden doen....

De klus wordt uitgevoerd eind januari 2011 maar kan niet worden verplaatst! Daarom denk ik aan een tijdelijk optie zoals radiators op stroom plaatsen alleen zit ik nog altijd met een probleem en dat is de circulatie van het cv water wat normaal via de radiators verloopt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu