Radiator warmt niet meer op

De radiator warmt niet meer op na de radiator verwisselt te hebben. Zou iemand mij kunnen helpen door te vertellen wat ik verkeerd heb gedaan?
P.s. wij hebben stadsverwarming en alle overige verwarmingen doen het nog wel, alleen deze waar ik aan geklust heb niet meer.

Zie foto.
Alvast bedankt voor het meedenken

17017270694897496310827884520447.jpg
 
Bedankt voor je reactie @The headhunter. Ik ben je lijstje nagegaan. Ik heb over de volgende punten nog een vraag; Rommel in de leiding, hoe kan ik daar achter komen? Dooje laten zitten? Wat bedoel je daarmee?

De rest van je checklist, klopt als het goed is allemaal wel
 
Verkeerd onderblok zou ook nog kunnen. Ik weet alleen niet meer hoe ik er nu achter moet komen welke de retour is. Ik heb de namelijk ook niet gemarkeerd. En er komt helemaal geen water door, dus kan ik ook niet aan de leidingen voelen welke warm wordt?
 
@Henk253 bedankt, klopt ik heb idd de oude onderblok gebruikt.ik heb aan de linkerkant dat dopje eraf gehaald en met een inbus de gedraaid. En nu is het water gaat stromen en is de helft van de verwarming nu in werking.

Het lijkt de goede kant op te gaan maar hij doet het nog niet helemaal. Ik wil hem zo gaan ontluchten.maar vraag mij af of ik op de goede weg zit? En of de radiator zich van zelf vult of dat ik dit nog handmatig moet doen(stadsverwarming)?
 

Gerelateerde klussen

Reacties
2
Weergaven
731
Verwarming inclusief leidingwerk
Cvolieboy
Reacties
9
Weergaven
2K
Verwarming inclusief leidingwerk
The headhunter
Reacties
13
Weergaven
5K

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu