Programmeren stuurmodule Bosch Logixx8 wasmachine

Cameraman

  • #1
Ik heb een nieuwe stuur/vermogens print geplaatst in een Bosch WAS28443NL/07 en nieuwe waterkleppen, opzich draaid het wasprogramma goed , maar kan een aantal funktie knoppen zoals de E knop niet de juiste funktie geven, heb de bij de print bijgeleverde programeer werkwijze doorlopen maar krijg het niet voor elkaar, iemand hier ervaring mee ?
 

Repair-man

  • #2
Dan heb je ergens bij de codering een verkeerd bedienpaneel gekozen en die heb je aangegeven als de machine die je hebt.

Het coderingsblad is voor meerdere uitvoeringen. Vandaar dat je stap voor stap goed moet kijken bij welke stap welke codering hoort.

De codering overnieuw uitvoeren is vaak niet direct meer mogelijk. Als de nieuwe module is geplaatst zal hij automatisch met de codering starten. Als deze wordt afgesloten liggen de waardes op dat moment vast.

Alleen via het test programma is waarschijnlijk de codering opnieuw uit te voeren. Deze info ligt vaak alleen bij de fabriek.
 

Cameraman

  • #3
Bedankt voor je reactie Repair-man.

Klopt helemaal wat je zegt, echter was het bedien deel ook defect geraakt en heeft de programmering niet goed uitgevoerd, betekend ook dat het vermogen print verkeerd is geprogrameerd, dus vervangen van bediendeel en vermogens print en de kapotte water klep c.a. €400. Besloten gezien de leeftijd van de machine deze af te schrijven en te vervangen erg jammer.
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
1
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu