Probleem met plaatsing afvoer?

Titan110

 • #1
Geachte klussers,

Ik ben bezig met het op starten van een sportschool(tje). hiervoor heb ik pand(je) gehuurd en ben ik nu in het stadium dat ik enkele verbouwingen/aanpassingen aan het pand moet verrichten.

Om te beginnen heb ik een plattegrond gemaakt met voor ons de ideale indeling van de ruimte, denk aan kleedkamers, kantoor(tje) en toiletten. Deze ruimte moeten natuurlijk worden voorzien van Gas,water, licht en een afvoer (kantoor niet mee gerekend).

Er ligt in het pand een voor-gegoten betonnen vloer. de afvoer zit naast de entree in de hoek en voor de rest is er alleen een trap in de ruimte naar de eerste verdieping.

M


Ik heb een afbeelding bijgesloten om een helder beeld te scheppen van de ruimte. de maten zijn in mm. De vierkanten met kruizen erin zijn de douches. de trap begint op maaiveld aan de rechterkant van de plattegrond. het is een plattegrond van de helft van het pand. links kunnen jullie zien dat de lijnen afgebroken doorlopen, daar bevindt zich een vide van 7000 mm diep en 7100 mm hoog.

mijn vraag concreet is of iemand mij een plan van aanpak wilt verschaffen voor de beste manier om de leidingen te leggen richting de afvoer. Ik zit er namelijk een beetje mee in mijn maag dat het überhaupt niet kan op mijn manier door de grote afstand tussen de toiletten en de afvoer en ook nog eens een trap die er tussen zit.

MIJN DANK IS ZEER GROOT! :mrgreen:
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Lijkt me niet dat u dit zelf uitvoert.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu