Probleem met de wasbak in de badkamer

Pettersheep

  • #1
Goedemorgen,

ik heb sinds kort een nieuw huis gekocht en voor de badkamer een mooi badkamermeubel met een nieuwe, bijbehorende wasbak uitgezocht. Nu wilde ik de oude wasbak eruit halen, kitrandje verwijderd en bouten losgedraaid, maar hij kwam geen millimeter van de muur.

Blijkt nu dat hij aan de achterkant nog met kit, of lijm vastzit tegen de tegelwand. Waar ik met geen mogelijkheid bij kan komen. Ik wil heel erg graag de tegels achter de wasbak intact houden, dus grof geweld is geen optie.

Heeft iemand ervaringen hiermee, of briljante ideeën voor mij om deze wasbak te verwijderen? Ik heb al geprobeerd met een beitel door de wasbak te komen, maar dat lukte ook niet.

Misschien overduidelijk, maar ik ben geen klusser met gouden handjes en heb heel weinig ervaring.

Ik hoop dat iemand kan helpen en hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Peter
 

Marsepein

  • #2
Doorsnijden met een visdraadje?
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #3
Welkom op het Forum Peter. Ik zou zeggen heel veel berichten lezen daar steek je heel veel van op. Zelfs een vraag met betrekking van jouw probleem is al een paar keer aan de orde geweest.
Ik weet het, er staat heel veel op het Forum, maar toch. :wink:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Druk op de voorste rand van de wasbak zetten en houden en met een gebruikt plamuurmes, als het goed is zijn die vlijmscherp, de kit van boven af doorsnijden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu