Probleem AEG Favorit vaatwasser

Kazama

  • #1
Beste specialisten :)

Mijn moeders vaatwasser deed z'n werk niet meer en gaf een i20 storing. Uit de handleiding bleek dat dit een probleem is met de afvoer. Ik heb het afvoersysteem gecontroleerd en vond een stuk kunststof dat de rotor van de pomp blokkeerde. Vervolgens alles weer vastgezet en de machine aangezet.

De machine deed zijn werk een paar minuten en gaf toen een i30 storing, omdat ik een beunhaas ben en een slang niet goed had vastgezet. Ik heb toen de slang goed vastgezet en de boel drooggemaakt. Machine weer in elkaar en aangezet. Echter neemt hij nu geen water meer, de tijd van het programma loopt wel door maar er gebeurt werkelijk niets.

Ik heb eerst tientallen fora berichten gelezen voordat ik dit zelf probeerde. Ik heb de piepschuim vlotter gecontroleerd, deze doet wat hij moet doen. Ik dacht dat er misschien een beveiliging in werking was getreden na de i30, maar kan zelf niet vinden hoe ik dat ongedaan zou moeten maken.

Hoop dat jullie me kunnen helpen!

Murad
 

Kazama

  • #2
Update: de machine neemt nog steeds geen water en doet nog steeds niets als ik een programma aan zet, behalve dat de minuten wel aftellen. Als het programma bijna voorbij is geeft hij weer een i20 melding, terwijl ik de blokkade verwijderd heb.
 

Techrax

  • #3
Toch even de aquastop, inlaatventiel(en) en de afvoer/circulatiepomp controleren.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu