Omdat ik alleen andere problemen kan vinden post ik hier mijn "probleem":
Alle pitten van de keramische kookplaat blijven in de laagste stand te heet. Op stand 1 borrelt kokend water onafgebroken heel hard, vlees moet je regelmatig draaien anders wordt het zwart. Sudderen van iets kun je vergeten. Dit is bij alle pitten het geval. Het is een kookplaat welke aan de oven gekoppeld is met de knoppen op de oven en het geheel is op 3 fasen correct aangesloten.
Dit is volgens mij niet normaal omdat de keramische kookplaat mijn vorige woning (eenzelfde combinatie ook op 3 fasen aangesloten) perfect terug te regelen was.
Het is een set van Siemens uit 94/95. Overige gegevens heb ik niet bij hand maar kan ik indien nodig thuis wel weer aflezen.
Iemand een goede tip/idee waar ik dit zoeken moet?
Alle pitten van de keramische kookplaat blijven in de laagste stand te heet. Op stand 1 borrelt kokend water onafgebroken heel hard, vlees moet je regelmatig draaien anders wordt het zwart. Sudderen van iets kun je vergeten. Dit is bij alle pitten het geval. Het is een kookplaat welke aan de oven gekoppeld is met de knoppen op de oven en het geheel is op 3 fasen correct aangesloten.
Dit is volgens mij niet normaal omdat de keramische kookplaat mijn vorige woning (eenzelfde combinatie ook op 3 fasen aangesloten) perfect terug te regelen was.
Het is een set van Siemens uit 94/95. Overige gegevens heb ik niet bij hand maar kan ik indien nodig thuis wel weer aflezen.
Iemand een goede tip/idee waar ik dit zoeken moet?