PH-schuifraam zelf vervangen

KlaasK

  • #1
Onlangs is een schuifraam in de badkamer gesneuveld tijdens het schoonmaken. Ik heb inmiddels een offerte opgevraagd en betaal dan ruim 120 euro voor blank floatglas van 40x55cm met een dikte van 4mm. Dit is weliswaar inclusief montage, maar ik vind het toch behoorlijk aan de prijs. Het gaat immers om een raam dat ik zelf uit het kozijn kan tillen en terugplaatsen.

Daarnaast hebben we op de slaapkamers ook in 4 ramen een kleine barst in de hoek zitten, dus heb ik ook hiervoor direct een offerte aangevraagd. Het gaat om blank floatglas van 120x70cm met een dikte van 4mm. Prijs voor 4 ramen inclusief montage: ruim 450 euro.

Nu vraag ik mij af of dit niet aanzienlijk goedkoper kan. Als ik alleen het glas bestel, ben ik nog niet eens de helft kwijt, maar ik ben even benieuwd of het zelf te doen is om de profielen aan weerszijden van de oude ramen te verwijderen en op de nieuwe ramen te monteren. Wordt dit verlijmd of werkt dit anders? Anders zal ik mogelijk ook nieuwe profielen moeten bestellen en dan wordt de prijs alweer een ander verhaal.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
Waarom geen dubbelglas laten plaatsen?

Je kan altijd meerdere offertes opvragen. Wij doen hier niet aan prijsvergelijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu