Overkapping met schuurtje tips

Petra1988

 • #1
Hallo!

Wij zouden graag zoals onderstaand foto overkapping met schuurtje willen. Het is momenteel in aanbouw maar we lopen tegen wat dingen aan.

We willen graag een strak en een geheel hebben. Momenteel worden de opsluitbanden voor onze paaltjes neergezet (zie situatie foto). Maar dan krijgen we geen een geheel/strakke uitstraling.
Plankdikte 2,8cm betonrand is 6cm dik. Paaltjes 6cm dik.
Wij willen de opsluitbanden eigenlijk tussen de palen en dat de plank wat boven het tegelwerk uitkomt zodat het niet in het water komt te staan, stel dat. Uiteraard word het tegelwerk goed neergelegd.
Wij begrijpen namelijk niet waarom dit niet zou kunnen? Als we de betonrand ervoor zetten hebben we dat het 3cm uitsteekt en het komt een cm lager te ligeen dan mn straat werk, dat lijkt me toch niet beter voor het hout?

En we zouden graag willen weten hoe we zo’n mooie deur er in krijgen. Dat het mooi tussen het houtwerk valt. Het is blijkbaar mogelijk, maar hoe?

We horen graag de tips!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Screech

  Specialist Verwarming
  • #2
  Kwa deur is het nietzo heel moeilijk te maken.
  Zet eerst de volle wand dicht, en zaag de deur er dan uit.
  Palen aan de binnen zijde rondom het deur gat en je hebt feilelijk je deur.
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #3
  Overleg met degene die het werk voor je uitvoert. Werk van derden wordt hier niet beoordeeld, zie forumregels.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu