Onverklaarbare stank in huis - riool- of grondlucht

Dnies_89

  • #1
Goedeavond,

Ik woon sinds 4,5 jaar in een leuk huurhuis op straatniveau. Ik heb vanaf het begin al last van stankoverlast in huis. Ik kan niet goed plaatsen of het nu een riool- of grondlucht is. Door de klusjeman van mijn huurbaas is de put bij de buren in de tuin dichtgegooid met beton zodat de stank er niet door kan, echter heb ik er nog steeds last van. ( Al leek mij dat niet een ideale oplossing, maar goed ik denk natuurlijk dat hij er verstand van heeft)

De stank komt en gaat. Mij valt het bijna niet meer op, maar mijn bezoek wel en ook als ik een paar dagen niet thuis geweest ben ruik ik het duidelijk. Niet erg fijn dus! Mijn huurbaas werkt helaas niet echt mee.. Ik kan niet vinden waar de stank vandaan komt. De ene x lijkt het bij de voordeur vandaan te komen, de andere keer uit een keukenkastje of uit de douche. Ik weet nu eigenijk niet meer wat te doen. Ik krijg inmiddels wel door waar die hoofdpijn vandaan komt...
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Als je een kruipruimte hebt, kijk daar dan eens in.
Zou goed kunnen, dat een afvoer kapot is.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #3
Anders een rooktest laten uitvoeren door je huis baas zodat het probleem gevonden word want je hebt last van een open riool die stinkt.

 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu