Ont- of belucht probleem oplossen bovenverdieping

TeunBr

  • #21
Ga ik laten weten. Zou mooi zijn als het werkt, ik zat met mn hoofd al bij het openbreken van de badkamer en de dakdoorvoer. Zo zie je maar...
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #22
Het allerbeste is door het dak zo moet ook een standleiding worden geïnstalleerd.
1708268361635.png
 

TeunBr

  • #23
Dat zou inderdaad ideaal zijn alleen dan moet de badkamerwand eruit en dan nog kan ik niet helemaal lekker bij de standleiding en dan moet ik ook een dakdoorvoer maken. Best een gedoe. Ook de afgelopen dagen geen stank uit het doucheputje dus de afsluiter met klep lijkt te werken.
 

TeunBr

  • #24
Nog een update op bovenstaande. Het stankslot met klepje ipv watersluiting werkt nog steeds. Het klepje houdt stand. Alleen als we het bad laten leeglopen komt na het leeglopen stank uit het doucheputje met het klepje. Lijkt er dan op dat de trek van de grote hoeveelheid badwater het klepje de verkeerde kant open doet gaan. Als ik daarna wat water door het doucheputje laat lopen sluit hij weer netjes af en hebben we nergens last van.
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #25
Dus eigenlijk werkt het nog steeds niet goed. Tenminste... dat zou mijn conclusie zijn. De oplossing staat hierboven.
 

TeunBr

  • #26
Sorry dan was ik niet helemaal duidelijk hierboven. We hebben geen last van stank meer door het nieuwe stankslot (mits ik direct na bad leeg laten lopen even de douchekop aanzet). Dus de badkamer openbreken om een dakdoorvoer te maken houd ik nog even achter de hand.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu