Nefit of Intergas CV ketel

Frankmeulenaar

 • #1
Onze CV ketel is aan vervanging toe. Onze vaste installateur raadt een Nefit Trendline II HRC 30 aan, maar uit bijvoorbeeld de consumentengids komt de Intergas Xtreme 36 het beste uit de vergelijking - vooral omdat ie zuiniger is met vloerverwarming en warm tapwater. Onze vaste installateur voert geen zelf Intergas, zegt dat het niet populair is in de regio Eindhoven en ze iets minder betrouwbaar zijn (onderdelen plastic ipv messing, leverancier iets minder toegankelijk).

Ik kan geen andere goede vergelijking vinden tussen deze modellen - alle andere websites zijn alleen maar reclame voor één model. Hoe kan ik hier een goede keuze in maken?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Ronny

  Specialist Verwarming
  • #2
  Deze website is geen vergelijking site, je zult deze informatie ergens anders vandaan moeten halen.
   

  Bert pit

  • #3
  De consumentenbond vergelijkt elke paar jaar ketels. Hoe minder je er zelf van weet, hoe belangrijker het is om een goede installateur te hebben die achter het geleverde product staat.
   

  IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #4
  We vergelijken inderdaad geen producten. Je kan er een andere installateur bijhalen als je een second-opinion wil. Dit topic gaat op slot.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu