Miele W 2888 WPS - een paar kleine vragen

RdLeeuw

  • #1
Betreft een Miele model W 2888 WPS, type HW08-3, M-Nr. 05902030. Wij hebben deze machine nu een paar dagen. Wasresultaten zijn perfect. Maar ik heb wel een paar kleine vraagjes:
  1. Is het normaal dat onderin de manchet wat water blijft staan (ong. een halve centimeter)? Er zitten wel drie gaatjes onderin de manchet waarlangs water kan weglopen, deze zitten echter net niet op het laagste punt.
  2. Als de zeepbak helemaal uitgetrokken is, en je vult hem iets te enthousiast met waspoeder, dan valt er achteraan al wat waspoeder naar beneden. Met als gevolg dat er zich in de loop van de tijd onder de zeepbak een mooie klont gaat vormen. Is hier iets aan te doen (buiten minder enthousiast waspoeder schudden :? )? Of zou de zeep die dus onder de lade terecht komt vanzelf weggespoeld moeten worden?
  3. Wat is de reden dat het glas van de deur schuin van boven naar beneden naar binnen toe loopt? Helpt dit om de was in de trommel te verdelen, of is dit om een andere reden?
  4. Is het überhaupt mogelijk om als particulier aan een service manual te komen voor deze machine (al dan niet in electronische vorm), en langs welke weg?
    Ik ben met name geïnteresseerd hoe de infra-rood interface werkt. :idea:
Alvast bedankt voor evt. reacties,

Ronald de Leeuw
 

Co de Witgoedman

  • #2
  1. Beetje water in de manchet kan geen kwaad.
  2. Niet teveel zeep doseren is niet nodig.
  3. Glas loopt schuin om bij vullen schoongespoeld te worden, helpt ook met wassen.
  4. IR interface is bedoeld voor fabrieksmonteurs, er is geen schema/manual voor particulieren.
Fijne machine trouwens..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu