Miele vaatwasser G665sc

Wims58

  • #1
Mijn tweede hands vaatwasser is niet meer schoon,geeft geen water( dit deed hij 5 maanden geleden ook al niet,maar op een of ander reden deed hij het weer) wat kan dit zijn? Of is het einde vaatwasser? Waar moet ik het zoeken? Heb alles een keer ontkoppeld en weer aangesloten ,maar hij geeft geen water. ook dat klepje heb zijn vreemde nukken, gaat niet meer automatisch meer open!Zeer lastig waar ligt dit aan? Wie help me?
 

Wims58

  • #2
Heb even het forum doorgezocht en zie dat Nanda op 7 -1-2006, ook dit had. Maar ik zie geen lek en ook geen water op de vloer ,maar ook geen oplossing of oorzaak van het klepje?
 

Wims58

  • #3
Nou ik ben er waarschijnlijk eruit,volgens mij ligt het aan het watertoevoer? Daar zit een electrischepompje met direct aangesloten aan de waterkraan. Volgens mij loopt dat pompje telkens vast,dus ook geen doervoer van het water. Klopt dit? Zo ja is dit euvel te vervangen en ook nog zo dat het niet te kostbaar ? Is het waard om dit te vervangen? Of kan ik beter een nieuwe kopen?
 

Fiesiekus

  • #4
Waarschijnlijk het inlaatventiel. Dat is door jezelf te vervangen. Kosten kan je via de diverse internetwinkels wel opsnorren; dan kan je zelf de afweging maken of je dat geld aan een nieuw inlaatventiel nog wil spenderen.
 

Wims58

  • #5
Ik zag dat het hele slangepakket incl. waterbeveiliging. 117,27 euro kost. Als dat wat jij bedoel goedkoper is,dan weet ik het wel.Maar is dit wel waard voor deze vaatwasser? Wat kan ik nog meer troubles verwachten?
 

Wims58

  • #6
Het is niet wat jij bedoel met die inlaatventiel,moet een hele slangepakket nemen. Maar kan ik rechtstreeks dus zonder die electrische toestand mijn vaatwasser slang aansluiten?? Of is dit niet mogelijk? Zo ja? Hoe dan?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
U zult een complete slang met inlaatventiel moeten kopen, het is 1 geheel.
Misschien een gebruikte kopen bij de tweedehands winkel of bij een kringloopbedrijf ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu