Storing Miele vaatwasser - drie bovenste lampjes blijven knipperen

ik heb een storing aan een Miele 1022 sc vaatwasser de drie bovenste lampjes blijven knipperen. Heeft iemand een oplossing om de storing te verhelpen?
 
Als ik de vaatwasser aanzet brand eerst het bovenste lampje oranje na een paar seconden gaan de bovenste drie lampjes oranje knipperen. De vaatwasser pakt tevens volgens mij geen water
 
Dus hij pompt eerst een aantal seconde af ? Hoe lang denk je ? Dan moet je denken in de richting drukschakelaar of verwarmingsrelais vermoed ik. Wrs het eerste. Misschien kun je het eens filmen dat we mee kunnen kijken en vooral luisteren.
 
Ik krijg het filmpje niet op de site blijft te groot ook al Zip ik het. Vandaar twee foto's 1e is als ik de machine aanzet en na een 20 tal seconden gaan er 3 lampjes knipperen. Hij pakt geen water tevens heb ik de pomp en terugslaklep gecontroleerd deze zijn vrij van vuil.Iemand een iedee van de mogelijke oorzaak?

Miele Start.jpg Miele knipperende lampjes.jpg
 
Ik heb een miele vaatwasser g1023scu waarvan de lampjes spoelen drogen einde tegelijk gaan branden na ongeveer 5 minuten. Pompt wel water af, neemt water , maar na 5 a 6 minuten stopt hij ermee en gaan de lampjes branden.
Wat kan dat zijn aub? De machine is ongeveer 9 jr oud.
Grt Louise
 
@Louise22

Wil je alsjeblieft even een eigen topic tarten?
Wat je nu doet, je eigen vraag toevoegen aan een bestaande vraag van iemand anders, heet topic kapen en is hier ongewenst!
 
@Louise22 heeft inmiddels een eigen topic gestart, zie:
 
Ik heb een Miele vaatwasser G6473SCUplus. het rode lampje water toe en afvoer flikkert rood. Er staat geen water in vaatwasser, de filters zijn schoongemaakt, maar het lampje programma einde brandt ook niet, tevens bij het opstarten spoelen en drogen branden niet. Als ik de vaatwasser open doe, komt de stoom van het drogen me tegemoet. Ook is de vaat schoon en droog. Wat kan dit zijn?
 
Beste @Nerida
Als je nou toch in dit topic ziet staan:
Wil je alsjeblieft even een eigen topic starten?
Dan begrijp je toch wel, mag ik aannemen, dat het overnemen van een andermans topic hier niet de bedoeling is?
Temeer daar je ook nog eens een totaal ander model vaatwasser hebt.

Dus ook voor jou de vraag:
Wil je alsjeblieft even een eigen topic starten?
 

Gerelateerde klussen

  • Johan De Moor
  • Keuken
  • 0
  • 795
Reacties
0
Weergaven
795
Keuken
Johan De Moor
Reacties
5
Weergaven
9K
Keuken
Hobbit55
Reacties
0
Weergaven
698
Keuken
Paultje44
Reacties
3
Weergaven
5K
Keuken
Lampje45
Reacties
4
Weergaven
4K
Keuken
WillemII

Login

Je wachtwoord vergeten?
Heb je problemen met wachtwoorden of reset, stuur een mailtje naar info a p e n staartje klusidee nl Nog niet geregistreerd? Registreer nu