Miele T445C Condensdroger probleem. (Waterafvoer)

Roel1984

  • #1
Goedeavond,

Via Marktplaats hebben wij (studentenhuis) een Miele T455C condensdroger voor een paar tientjes gekocht. Helaas hebben we er niet lang van kunnen genieten. De eerste paar keer kwam er wel water in het reservoir. Een paar dagen later ging het lampje van "reservoir ledigen" branden. De droger was uiteraard nog niet klaar met drogen. Na wat gezocht te hebben kwam ik via deze site op wat oplossingen.

Het volgende hebben we gedaan, maar zonder resultaat:
- Als eerste hebben we gecontroleerd of de leidingen verstopt waren. Dit was niet het geval.
- Een collega heeft de pomp gecontroleerd. Deze bleek wel wat kalkaanslag te hebben waardoor hij stroef draaide. Hij heeft de pomp schoongemaakt, beetje olie erop en deze getest. De pomp doet het gewoon.

Nu heb ik vanavond de pomp weer in de droger gemonteerd en het schakelaartje getest. De droger ging piepen en het lampje "reservoir ledigen" ging branden. Vervolgens hebben we natte handdoeken willen drogen, maar het water wordt alsnog niet afgepompt en het lampje "reservoir ledigen" gaat weer branden.

Wat zou ik nu eventueel nog kunnen doen?
 

Rusako

  • #2
Maak het kanaal ook hier het goed schoon,en kijk of er water bij de pomp komt!en er niets in de pomp zit! en olie er op doen wordt niet toe gepast! want dit trekt juist vuil aan op den duur
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu