Miele condenswasdroger Novotronic T675C aardlek valt uit

Bouwerroel

  • #1
Ik heb een probleem met onze condenswasdroger, nl. Nadat de was in de droger gedaano, en je het apparaat inschakelt begint het programma, dit gaat nog goed maar dan begint het, vervolgens geeft hij aan dat het x aantal minuten gaat duren en dan gaat het fout. Op het moment dat hij gaat inschakelen op drogen, valt de aardlek uit.

Nu kwam ik het onderstaande onderwerp al tegen met hetzelfde probleem,
Miele wasdroger T675C aardlek schakelaar valt uit

De daar aangeboden oplossing van het schoonmaken heb ik geprobeerd, ik kan alleen het verwarmingselement zelf niet zien (maar het voelt droog en ook wel schoon) na het apparaat weer in oorspronkelijke staat geschroefd te hebben is het probleem alleen niet opgelost, zijn er nog meer/andere oplossingen die ik kan proberen voordat ik de kostbare brigade van Miele inschakel. ?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Meestal is dit een sluiting in het verwarmingselement, vervangen is dan de enige optie.
 

Bouwerroel

  • #3
Das dan niet zo mooi, is er een manier om te testen of het inderdaad aan het verwarmingselement ligt ?
 

Rusako

  • #4
Ja en nee zo ja,dan zou je het element er toch uit moeten! dan kan je hem door meten;Maaaar als je hem door meet kan het zijn als hij toch goed meet maar als hij warm wordt kunnen de elementen door gaan hangen en vliegt de aardlek er uit! kan ook zijn dat de clicksons op het element verbrandt zijn :oops: suc6
 

Bouwerroel

  • #5
Vandaag is er een monteur geweest die het element compleet uitgebouwd heeft, en tot de conclusie kwam dat er water ingekomen is en het verwarmingselement dus niet meer bruikbaar is, oorzaak is het simpele probleem van een losgelaten rubber afdichting rondom het "huis" van het verwarmingselement ... simpel probleem dus maar dure oplossing.

Wat mij betreft kan dit onderwerp afgesloten worden, bedankt voor de reactie's !!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu