Materiaalgebruik watertoevoer toilet

Laurap

 • #1
Wij hebben recent onze toilet 20cm. naar achteren verplaats i.v.m. meer beenruimte. Op dit moment hebben wij flexibele aansluitbuizen gebruikt om de bestaande koperen waterleiding te verbinden met het waterreservoir. Laatst hoorde wij dat deze flexibele buizen maar een beperkte levensduur hebben en na verloop van tijd kunnen gaan lekken. Hierdoor zou je de reservoir ombouw dus toegankelijk moeten houden om de buizen te kunnen vervangen.

Onze vraag is nu; is het verstandig om de buizen te vervangen voor koperen buizen zodat we de boel gewoon dicht kunnen maken of kunnen we de flexibele buizen laten zitten?

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Waarom hebt de pot andersom gedraaid ?
  Lijkt me bijzonder slecht "zitten".

  Ik ben niet zo wild van flexibel op plaatsen waar je niet meer bij kunt, ik zou aanraden koperen pijp te gebruiken en die te solderen, niet knellen want dat is ook een onzekere factor op niet bereikbare plaatsen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu