Magnetron uitbouwen

Elsbornoudeman

  • #1


Goedendag, kan iemand me vertellen hoe ik deze inbouw-magnetron kan uitbouwen, lees, naar voren schuiven? ik zie nergens schroeven, of panelen die ik kan verwijderen om verstopte schroeven te ontdekken.
Het gaat om een Fagor MW3-309 CE. Ik heb geen gebruikershandleiding op het net kunnen ontdekken, als dat daar al instaat.
Groet, Paul
Bij het bedienen slaat de aardlek uit; er zit waarschijnlijk een storing in het apparaat :(
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Kijk eens of je het toestel omhoog kan tillen en daarna naar voren kan krijgen.
Dus eerst deur openen en iets optillen in de ovenruimte.
Kan ook zijn dat als je deur opent zich daaronder een afdekdopje bevindt of links en rechts in het zwarte gedeelte aan de onderkant.
Is de deurhaak nog heel?
 

Manualo

  • #3
Handleiding in het Engels, Duits en een aantal andere talen (geen NL) voor de MW3-309CEX kun je hier downloaden. Daarin staat echter geheel niets aangegeven over inbouwen. niet meer online

Het enige dat ik daarover vond is een foldertje in het Hongaars, waarin op blz 78 (blz 3 van de pdf) een summiere inbouwtekening staat. Even de pdf flink vergroten op je scherm. helaas offline

Die afbeelding doet me vermoeden dat de oven niet echt vastgeschroefd zit, maar er in de kast een of twee schroeven in de bodem zitten en de oven bij het inschuiven in de kast daaroverheen schuift. In dat geval zou de oven met wat beleid gewoon uit de kast geschoven moeten kunnen worden.

Het kan echter zijn dat er aan de onderste voorrand twee afdekdopjes zitten met daaronder schroeven. Zo zit het bij mijn inbouwoven ook (van een geheel ander merk overigens).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu