Lintzaag BAS 315 werkt niet meer

Rola

Algemeen Bouwkundig Specialist
 • #21
V snaar aandrijving heeft als voordeel dat je er redelijk eenvoudig een andere motor op kan zetten. Poelie eraf, diameter van de as opmeten en dan zoeken op het www. Is die diameter een exotische maat, dan een andere poelie.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Lou

  • #22
  Een update.

  Op basis van de hier gegeven ideeën verder gezocht. Zoekterm van Jan leverde niet direct een motor op maar wel in combinatie met de opmerking van Rola over een andere motor dat ik anders moet zoeken. Zo vond ik een vergelijkbare motoren, vergelijkbaar qua aansluiting enzovoort maar die waren wel snel € 350 - 450. Voor €200 kwam ik in het buitenland uit. Nu eentje voor een redelijke prijs in Duitsland gevonden maar die wil niet naar Nederland versturen. Via familie aldaar gaat het wel lukken.

  Overigens heb ik inmiddels een andere lintzaag gekocht. Meer mogelijkheden, groter bereik, betere geleiding enzovoort. Maar hopelijk werkt de oude straks ook weer.

  Nog bedankt voor alle adviezen.
   

  Sander 1972

  • #23
  Je zou ook kunnen kijken wat op nieuw wikkelen met nieuwe lagers kost, o.a sew doet dat
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu