LED buitenlamp met sensor

VladimirNykl

  • #1
Ik heb een Livarno Lux buitenlamp met sensor gekocht bij de Lidl. Vandaag gemonteerd. De schakeling werkt goed maar hij blijft niet continue branden maar schakelt razendsnel aan en uit net een stroboskoop. Wat kan fout zijn? Ik las eerder iets over reflectie maar als ik een zwart boord achter de lamp zet blijft ie flikkeren. Iemand een oplossing behalve terugbrengen naar de winkel?
 

Tom345

Specialist Elektra
  • #2
Ik zou hem maar terugbrengen.
 

VladimirNykl

  • #3
Dankjewel Tom, zeker de laatste zin van mijn vraag niet goed gelezen. Het gaat mij vooral om de oorzaak van het verschijnsel die ik zou willen begrijpen. Nog nooit zoiets neegemaakt.
 

Tom345

Specialist Elektra
  • #4
Zo diep gaat mijn kennis niet over de schakeling die erin zit. Je kunt de tijd die de lamp aan blijft wel verstellen, maar het minimum is toch altijd enkele seconden. Dat de lamp stroboscopisch flikkert kan niet worden verklaart door verkeerde aansluiting of bediening.
 

VladimirNykl

  • #5
De lamp heeft direct na de installatie gewoon gebrand. Kort later begon te flikkeren en kort daarna ging ie weer goed branden. Dat was nog bij licht. Later op de avond bleef hij maar flikkeren. Toch misschien gewoon kapot.
 

VladimirNykl

  • #6
Probleem met de flikkerende buitenlamp is opgelost. Het lag aan de gesmolten bruine draad ergens verder in de bedrading. Nu brand de lamp goed.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu