Latex voor badkamer

Hema

 • #1
Hallo,
Wij hebben de badkamer verbouwd. Nieuw gipsplatenplafond erin (groene platen speciaal voor vochtige ruimten.) Naden en schroefgaten gevuld met speciale gipsplatenvuller. Geschuurd, voorgestreken met xtra voorstrijk van alabastine. Nu pafond 2x geverfd met decomode badkamer en keuken muurverf (superdekkend) op kleur laten maken ral 9010. Ons probleem het is NIET superdekkend! Je ziet de naden en de schroefgaten nog steeds. Krijg ik dit mooi door er meerdere keren overheen te verven? Moet ik een speciale roller gebruiken waardoor je een beetje EFFECT krijgt? We hebben "harige"rollers erbij gekocht. Verf is op waterbasis. Kunnen wij eventueel een laag flexa powerdeck aanbrengen? Die dekte op de gipsplaten in slaapkamer uitstekend! Of gaan we nu ontzettend knoeien? Als ik weet dat ik na 4 a 5 lagen een mooie dekking krijg wil ik graag verder verven! Zoals het er nu uitziet zit ik meer te denken om een stuclaag aan te brengen! Een licht korelig effect zeg maar.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Hema

  • #2
  Nog even een aanvullling:

  Kan ik met spack relief aanbrengen op plafond?
  Zoals het er nu uitziet wordt het nooit een glad pafond. Met afmeren en vullen is het al niet helemaal glad geworden.
   

  IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #3
  Hoe glad het is geworden heeft weinig met de dekking van de verf te maken. Hooguit een klein beetje met de textuur van de roller, maar daar weten anderen meer over.

  Het dichtsmeren van alleen naden en schroefgaten heeft nu eenmaal dit nadeel. Het is bijna niet strak te krijgen. Helemaal affilmen met een dun laagje F&F is net zo snel en wél strak.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu