Lamp ophangen met montagekit?

Mubanga

 • #1
Ik wil graag een lamp ophangen aan een draagbalk. Ik heb voorzichtig een klein gaatje geboord om te kijken hoe diep het staal in de balk zit, dit is ongeveer 12mm, dus niet diep genoeg voor schroeven. Liever boor ik niet in het staal, dus ik vroeg me af of ik montage kit zou kunnen gebruiken om het montageplaatje te bevestigen aan de balk ipv schroeven. Ik heb hier nog een koker bison poly max en poly max high tack express liggen. Zou 1 van deze twee een goede opties zijn?

AC4969F7-A81B-4C4D-9313-98D0162B6BDA.jpeg

lamp en montage plaat

A9D402B8-55D9-42FF-A10E-AE877DE60E82.jpeg
Draag balk
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Vonken_trekker

  Specialist Elektra
  • #2
  Volgens mij kan 1 of 2 kleine gaten boren in het staal weinig kwaad. Het gebeurt in ieder geval volop, ook bij kozijnen met stoffering ophangen.

  Kitten kan ook mits de ondergrond solide/goed gehecht is.

  Ik zou voor de high tack express gaan. Die heeft een hoge aanvangshechting. Voor de zekerheid na lijmen eerst een aantal uren een lat eronder zetten die de montage plaat op zijn plek houdt. Na de droogtijd de lamp erop monteren.
   
  • Like
  Waarderingen: BertPleizier

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu