Laminaat zakt door als je er op loopt

Justtoby

  • #1
Hallo,

Ik ben een beetje in paniek. Ik woon sinds deze maand in een nieuw huis. Daar heb ik op alle verdiepingen laminaat gelegd. Nu heb ik alleen een probleem waar ik niet gelukkig van word.

Op de beneden verdieping beweegt me vloer als je er op loopt. Dat wil zeggen dat als je op twee delen staat dat die doorzakt. Hoe kan dit en gaat dit uit eindelijk me vloer kosten?

Het huis bestaat uit een betonnen vloer. Daarover heen lag zeil. Daar heb ik blauwe isolatie tegels op geplaatst. Wat een rampen dingen zijn dat trouwens. En daarover me vloer. Nu ben ik dus bang dat ik over een maand een kapotte vloer heb. En dit terwijl het geen goedkope vloer was.

Heeft iemand hier ervaring mee?
 

Kacheltje

  • #2
Dag justtoby,
Zolang het inveren geen centimeters zijn kan het niet echt veel kwaad.
 

Tiho

  • #3
Is het laminaat niet te strak gelegt? Misschien dat het omhoog is gaan staan doordat het klem ligt. Als twee delen ten opzichte van elkaar duidelijk bewegen gaat de verbinding natuurlijk snel stuk. Als het de hele vloer is die een beetje inveert zal het wel meevallen.
 

Justtoby

  • #4
Hey bedankt voor de snelle reacties.

Het inveren is geen centimeters gelukkig. Wel zichtbaar en voelbaar waardoor ik me zorgen maak. Het ligt ook niet te strak. Het heeft overal minimaal 1 cm ruimte vrij nogsteeds. Dat controleerde ik als eerste. Had geen zin in een berglandschap in huis :)
 

Tiho

  • #5
Mogelijk dat de betonvloer dan niet overal gelijk is. Als het zoals ik schreef niet zo is dat twee delen ten op zichte van elkaar duidelijk bewegen cq knikken op de naad, maar is het de gehele vloer op dat punt zou ik me er niet heel druk om maken. Dat zet zich dan nog wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu